Daca doriti achizitionarea unui produs intrati in pagina produsului dorit si adaugati produsul in cos. Produsul va merge in cosul dvs de cumparaturi. Veti fi redirectionat(a) catre cosul de cumparaturi

Puteti adauga sau puteti scoate produse din cosul de cumparaturi, sau puteti continua cumparaturile. Ulterior, alegeti varianta de transport care vi se potriveste cel mai bine: Curierat Rapid (25 lei-in aria de acoperire a curierului) sau transport gratuit pentru comenzile ce depasec 500 Lei ,in limita a 10kg si a ariei de acoperire a curierului .Cand ati finalizat e suficient sa dati click pe butonul ” La Finalizare comanda”  si sa completati formularul cu datele de contact pentru livrare.

Dupa ce ati completat cat mai detaliat datele de livrare, dati click pe butonul “Plaseaza comanda” si comanda dvs. va fi finalizata. Veti primi un apel sau un mesaj de confirmare cu datele integrate ale comenzii dvs.

 Produsele sunt 100% originale, livrate in ambalaje corespunzatoare!

Produsele se trimit in orice localitate din tara prin servicii de curierat rapid : NEMO EXPRESS , FAN COURIER sau SAMEDAY 

Transportul prin Curierat Rapid dureaza 24-48  de ore de la predarea coletului, pana la domiciliul clientului si costa 25 RON , in aria de acoperire a curierului .

In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid se adauga 1,20 RON cu TVA pentru fiecare km efectuat + 1 RON/Kg in cazul in care coletul depaseste 10 kg , chiar daca este valoare peste 500 ron . 

Plata se face in momentul livrarii coletului de catre curier , sau se poate plati  online cu cardul. 

Sambata si duminica nu se expediaza comenzi. Comenzile facute in aceste zile vor fi expediate luni.

Indiferent de metoda de livrare, plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii de catre curier . Sambata si duminica nu se livreaza comenzi . Comenzile facute in aceste zile vor fi expediate luni.