Realizarea unui proiect presupune existenta unor materiale de calitate si a unor scule care sa va ajute cu toate eforturile pe care le veti depune pentru a va dezvolta afacerea. Prezenta pe piata din Romania inca din 2010, MGM Instal va pune acum la dispozitie o gama variata de la  scule pentru automecanica , scule multifunctionale si scule fara fir, pana la invertoare si aparate de zugravire electrice cu compresor, toate pentru a va face munca mai usoara.

MGM Instal va ofera echipamente perfecte pentru service-urile auto, dumneavoastra avand in acelasi timp garantia unor servicii conexe precum livrarea produselor si consultanta oferita de catre echipa noastra .
Va oferim consultanta inainte de achizitionarea echipamentelor pe care le comercializam, pentru a va asigura ca ceea ce cumparati este exact cea ce va trebuie si nu veti avea batai de cap pe viitor.

Comercializam produse din industria echipamentelor de mecanica auto,dispunem de o gama larga de scule electrice,hidraulice si pneumatice, echipamente si utilaje pentru service-uri de autoturisme .