Informatii produse

Produsele comercializate sunt noi si insotite de certificate de conformitate/ garantie.

Descrierea si pozele (culori, variante) produselor sunt cu titlu informativ, respectand conformitatea cu cele furnizate de producatorul/ importatorul oficial al brandului.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs in parte. Preturile afisate includ TVA. sculegeko.ro poate desfasura orice campanie promotionala referitoare la produsele afisate pe site, in conditii stabilite in intregime de catre sculegeko.ro.

Preturile afisate pe site-ul sculegeko.ro nu includ transportul, acesta calculandu-se separat si fiind comunicat in momentul confirmarii comenzii.

Pentru ca actualizarea preturilor se face automat este posibil, ca in mod exceptional, pretul anumitor produse sa fie eronat/derizoriu, caz in care ne rezervam dreptul de a nu onora comanda, instiintandu-va in prealabil.

Livrarea produselor

In cazul in care produsele există pe stoc, acestea vor fi livrate in 1 – 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonică, prin curierat rapid (DPD Curier).

Se accepta si livrari catre alte tari, caz in care cumparatorul va achita prin transfer bancar suma aferenta (cost produs + taxe de livrare exterior). Taxa de transport va fi transmisa telefonic. Dupa aprobarea OP-ului se va procesa comanda.

Recomandarea noastra ferma este ca in momentul receptiei coletului sa verificati integritatea  ambalajului si a continutului si in caz nefavorabil sa solicitati agentului de curierat un proces verbal de constatare. Dupa semnarea AWB-ului reclamatiile ulterioare nu mai sunt valabile !

Costul transportului

In tara, transportul nu se plateste pentru comenzi cu valoare mai mare de 500 RON a caror adresa de livrare se afla in aria de acoperire Andreea-Expres si greutatea coletului nu depaseste30 kg. 

Pentru comenzile din tara care au valoarea mai mica de 500 RON si coletul depaseste 30 de kg, transportul se plateste. Costul de transport variaza in functie de caracteristicile comenzii (volum, greutate, valoare, destinatie, metoda de plata), iar valoarea exacta se va afisa in momentul alegerii localitatii de livrare.

Returul produselor

Conform O.G. 34/2014: Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract in afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri dect cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

Rambursarea banilor se face in termen de maxim 30 de zile din momentul primirii produsului de la cumparator, prin transfer bancar in contul ales de dumneavoastra.

Produsul returnat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

         Sa nu fie deteriorat;

         Sa nu contina urme de utilizare (pete, zgarieturi, lovituri, etc.);

         Sa nu fi suportat socuri electrice cauzate de o pana de curent sau contactul cu lichide;

         Sa fie impachetat corespunzator in cutia originala a acestuia, nedeteriorata, cu toate accesoriile primite si etichetele intacte;

         Sa aiba asupra sa toate documentele cu care a fost expediat (factura, certificat de garantie, certificat de conformitate, manual, instructiuni de folosire).

IMPORTANT!  In cazul produselor de igiena si ingrijire personala/medicale (aspiratoare nazale, pompe de san, tampoane de san, scutece, etc.) acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau utilizare!

Nu pot fi returnate urmatoarele categorii de produse conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014

         Produse care prezinta modificari fizice (lovituri, ciobiri, zgarieturi, pete, socuri);

         Produse aduse pe comenzi speciale;

         Produse de ingrijire personala, igiena casei sau personala, accesorii medicale desigilate (termometre rectale si oricular, aspiratoare nazale, tampoane, pompe de san, perii pentru curatat biberoane);

         Produse folosite din categoria Alimentatie Bebe si Ingrijire Copii ( suzete si inele dentitie,  biberoane si accesorii pentru alaptat si alimentatie);

         Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2);

         Produse primite cadou la alte produse achizitionate;

         Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie sanatatii sau din motive de igiena care au fost desigilate de consumator;

         Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;  

         Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

 Produsele se vor returna in maxim 5 zile calendaristice de la primirea confirmarii.

 Cheltuielile de restituire sunt suportate, conform legii, de catre client.

 Costul de transport al comenzii/produselor returnate cade in incidenta cumparatorului dupa cum urmeaza:

          25 lei colet standard de 1 kg;

         Pentru colete cu greutatea peste 1 kg costul este de 25 lei + 1 leu/kg suplimentar.

Preturile includ TVA.

Pasi ce trebuie urmati pentru returul produsului:

1.Notificarea se poate face urmand una din cele 2 variante:

a. Trimitand pe email (contact@sculegeko.ro)  o instiintare prinvind returul.

b. Telefonic la unul din numarul de telefon: 0751-913-444 (interval orar: 09:00 – 15:00).

2. Noi va sunam pentru a stabili datele de livrare pentru retur si contul in care doriti sa va facem plata.

3. Verificam conformitatea produsului si rambursam banii in termen de 30 de zile, prin transfer bancar in contul transmis de cumparator pe email.

Garantie

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre SculeGeko beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale al producatorilor sau distribuitorilor. 

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. 

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator sau distribuitor, la nivel national.

In cazul in care NU se confirma existenta unei defectiuni sau probleme pentru produsul in garantie, transportul dus- intors cade in incidenta cumparatorului.h.

SculeGeko.ro detine dreptul de autor asupra intregului continut al site-ului, www.sculegeko.ro, atat text, imagini cat si cod sursa. Orice sesizare in legatura cu o incalcare a dreptului de autor se face la adresa contact@sculegeko.ro si veti primi raspuns in 24 h.

Toate aceste clauze si conditi sunt prevazute in:

Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantă 


DATE CU CARACTER PERSONAL:

SculeGeko prelucreaza datele cu caracter personal (nume complet, adresa, numar de telefon), strict in scopul livrarii produselor comandate de pe https://sculegeko.ro si/sau pentru instiintarea utilizatorilor care au cont sau au efectuat comenzi in trecut pe site-ul nostru. Aceste date sunt criptate, securizate si distribuite doar partenerilor de curierat rapid in vederea livrarii produselor comandate. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa fie sterse din baza noastra de date trimiteti un mail pe adresa contact@sculegeko.ro solicitand acest lucru.